Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere PoE, Reolink TrackMix PoE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

92999 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
TrackMixPoE
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere PoE, obiectiv cu unghi larg, doua obiective cu doua imagini diferite si doua functii de urmarire simultan, auto zoom tracking, detectare persoana/vehicul si animal companie (beta), inregistrare si stocare pe Micro SD card, vizibilitate aproape 360, accesibila de pe telefon, tableta si computer

Camp vizual incredibil de larg datorita celor doua lentile

Echipata cu doua lentile, aceasta camera va ofera un unghi larg de vizualizare de 180. Puteti aprecia imagini mult mai largi, cu mai putine distorsiuni. Controland doua afisaje in acelasi timp, aveti aproape totul sub control, fara puncte moarte.

Identificati amenintarile adevarate

Cu ajutorul tehnologiei inteligente de detectare a miscarii, aceasta camera poate deosebi persoanele si vehiculele de alte obiecte. Primiti alerte atunci cand o persoana sau o masina se deplaseaza in jurul casei sau al altui spatiu supravegheat de dumneavoastra. Alarmele nedorite, cum ar fi cele declansate de paianjeni sau crengi de copaci care se misca, sunt un lucru de domeniul trecutului.

Dual-tracking

Camera TrackMix foloseste urmarirea duala care are doua moduri pe care le foloseste simultan pentru a urmari automat un obiect atat in vizualizarea panoramica, cat si in cea marita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura