Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink RLC 510WA, WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46099 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-RLC-510WA
Out Of stock
Descriere
Imagini Clare si Detaliate in Orice Moment al Zilei: Reolink RLC-510WA se distinge prin calitatea sa superioara a imaginii, furnizand inregistrari clare si detaliate, chiar si in conditii de iluminare dificile. Cu rezolutia sa impresionanta si tehnologia avansata de imagine, aceasta camera de supraveghere iti ofera o vedere clara si detaliata a oricarui eveniment, indiferent de momentul zilei.

Conectivitate Wireless Avansata pentru Libertate de Miscare: Beneficiaza de libertatea si flexibilitatea oferite de conectivitatea wireless avansata a Reolink RLC-510WA. Eliminand nevoia de cabluri inestetice, aceasta camera permite instalarea simpla si rapida in orice loc dorit, asigurandu-ti ca nu vei pierde niciun unghi important de supraveghere.

Functia de Detectare a Miscarii pentru Alerte Prompte: Experimenteaza o securitate activa si eficienta cu functia de detectare a miscarii a Reolink RLC-510WA. Camera raspunde rapid la orice activitate suspecta, trimitandu-ti alerte instantanee si inregistrand automat, astfel incat sa fii mereu informat si pregatit pentru orice eveniment.

Inregistrare Continua pentru Monitorizare Fara Intreruperi: Cu capacitatea sa de inregistrare continua, Reolink RLC-510WA asigura o monitorizare fara intreruperi a proprietatii tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura