Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink E1 Outdoor cu PTZ, wifi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55999 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
E1-Outdoor
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere wifi cu Auto Tracking, detectare persoana/vehicul, senzor de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer

Identificati amenintarile adevarate

Cu ajutorul tehnologiei inteligente de detectare a miscarii, aceasta camera poate deosebi persoanele si vehiculele de alte obiecte. Primiti alerte atunci cand o persoana sau o masina se deplaseaza in jurul casei sau al altui spatiu supravegheat de dumneavoastra. Alarmele nedorite, cum ar fi cele declansate de paianjeni sau crengi de copaci care se misca, sunt un lucru de domeniul trecutului.

Auto Tracking

Aceasta camera PTZ (Pan/Tilt Zoom) va permite sa va vizualizati zona din orice unghi si sa puteti urmari automat persoana/masina in miscare. Camera de supraveghere se roteste 355 pe orizontala si 140 pe verticala si are un Zoom Optic de 3X.

Nota: urmareste persoana/masina in stanga si in dreapta, dar nu in sus si in jos.

Puteti alege atat urmarirea automata cat si urmarirea manuala cu functia Pan/Tilt.

Vedere Nocturna Color (Color Night Vision)

Vedeti totul in detaliu la o calitate SuperHD 5MP. Cu reflectorul LED si senzorul CMOS, Reolink E1 Outdoor ofera videoclipuri color si dupa lasarea intunericului. Puteti vedea detalii mai valoroase pentru a identifica oameni, vehicule si mai multe obiecte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura