Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink E1 Outdoor cu PTZ, WIFI, Auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59099 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-E1-Outdoor
Out Of stock
Descriere
Supraveghere Fiabila in Exterior: Reolink E1-Outdoor este proiectata pentru a face fata tuturor conditiilor meteorologice, oferind o solutie de supraveghere fiabila si robusta pentru mediul exterior al casei tale. Indiferent de vreme, aceasta camera va functiona in mod constant, asigurandu-ti ca vei avea intotdeauna un ochi vigilent asupra proprietatii tale.

Imagini Full HD pentru Detalii Precise: Beneficiaza de o imagine clara si detaliata cu rezolutia Full HD a camerei Reolink E1-Outdoor. Cu aceasta caracteristica, nu vei pierde niciun detaliu important, indiferent de momentul zilei sau de conditiile de iluminare din exteriorul casei tale.

Conectivitate Wireless pentru Flexibilitate: Cu conectivitatea wireless, Reolink E1-Outdoor ofera flexibilitate in instalare si utilizare. Eliminand nevoia de cabluri, aceasta camera poate fi montata rapid si usor in orice loc dorit, oferindu-ti controlul total asupra procesului de instalare.

Functie de Inregistrare Continua: Camera Reolink E1-Outdoor are capacitatea de a inregistra continuu, asigurandu-te ca nu vei rata niciun moment important din exteriorul casei tale. Indiferent daca este zi sau noapte, aceasta camera este pregatita sa inregistreze in mod constant, garantandu-ti un nivel ridicat de securitate si monitorizare.

Stocare Generoasa pentru Inregistrari: Pachetul include un card micro SD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura