Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere wifi, Reolink TrackMix WiFi, 8MP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1099 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
TrackMixWiFi
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere wireless, obiectiv cu unghi larg, doua obiective cu doua imagini diferite si doua functii de urmarire simultan, auto zoom tracking, detectare persoana/vehicul si animal companie (beta), inregistrare si stocare pe Micro SD card, vizibilitate aproape 360, accesibila de pe telefon, tableta si computer

Detector de miscare inteligent

Te ajuta sa nu pierzi niciodata ceea ce conteaza.

Camera video detecteaza pericolul potential si te avertizeaza trimitandu-ti email in timp real precum si, simultan, notificari pe telefonul mobil.

Salveaza imaginile captate pe cardul Micro SD din camera video (cardul trebuie achizitionat separat) sau in cloud la producator (serviciul se achizitioneaza separat, daca se doreste utilizarea lui).

Ofera posibilitatea de a emite un semnal de alarma la detectarea unei miscari, astfel incat sa sperie intrusul. Mesajul de alarma poate fi personalizat cu o voce inregistrata.

Utilizatorul poate sa ajusteze senzitivitatea senzorului de miscare.

Utilizatorul poate sa seteze intervalul de timp in care detectarea miscarii sa declanseze alarma.

Utilizatorul poate sa ajusteze partea din aria supravegheata pentru care detectorul de miscare este activ.

Identificati amenintarile adevarate

Cu ajutorul tehnologiei inteligente de detectare a miscarii, aceasta camera poate deosebi persoanele vehiculele si animalele de alte obiecte. Primiti alerte atunci cand o persoana sau o masina se deplaseaza in jurul casei sau al altui spatiu supravegheat de dumneavoastra. Alarmele nedorite, cum ar fi cele declansate de paianjeni sau crengi de copaci care se misca, sunt un lucru de domeniul trecutului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura