Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere PoE, Reolink Duo 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62999 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
Resig-Duo2POE
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere PoE cu lentile duble, detectare inteligenta Persoana/Vehicul, detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer, Vedere Nocturna Color (Color Night Vision), unghi vizualizare orizontal 180 si vertical 60.

Produs resigilat

Produsele resigilate reprezinta produse noi, care nu au fost instalate sau utilizate niciodata. Cutiile au fost desigilate, de exemplu, cu ocazia analizarii produsului de catre un potential client. Produsele contin toate accesoriile originale si beneficiaza de garantie 24 luni. In cazul in care nu sunteti multumit (sau din orice alt motiv) puteti returna produsul cu conditia respectarii conditiilor de returnare (nu a fost montat, se returneaza in aceeasi stare).

Camp vizual incredibil de larg datorita celor doua lentile

Echipata cu doua lentile, aceasta camera va ofera un unghi larg de vizualizare de 180. Puteti aprecia imagini mult mai largi, cu mai putine distorsiuni. Controland doua afisaje in acelasi timp, aveti aproape totul sub control, fara puncte moarte.

Identificati amenintarile adevarate

Cu ajutorul tehnologiei inteligente de detectare a miscarii, aceasta camera poate deosebi persoanele si vehiculele de alte obiecte. Primiti alerte atunci cand o persoana sau o masina se deplaseaza in jurul casei sau al altui spatiu supravegheat de dumneavoastra. Alarmele nedorite, cum ar fi cele declansate de paianjeni sau crengi de copaci care se misca, sunt un lucru de domeniul trecutului.

Vedere Nocturna Color (Color Night Vision)

Vedeti totul in detalii cu adevarat 8MP Ultra HD.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura