Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Go Plus cu 4G si panou solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

97098 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-GOPluscupanousolar
Out Of stock
Descriere
Experimentati securitatea de ultima generatie cu Camera Reolink Go Plus cu panou solar si card microSD Kingston de 64 GB. Echipata cu conectivitate 4G, aceasta camera ofera monitorizare video la calitate inalta, indiferent de locatie. Bateria reincarcabila asigura autonomie si flexibilitate, permitand instalarea in locuri fara acces la energie electrica.

Panoul solar integrat reprezinta o caracteristica cheie, furnizand energie sustenabila si eliminand dependenta de surse externe. Astfel, va bucurati de functionare neintrerupta si de o solutie ecologica pentru supraveghere. Detectarea avansata a persoanelor si vehiculelor optimizeaza alertele, oferind informatii precise si relevante pentru securitatea spatiului dvs.

Cu rezolutia de 4 MP, aceasta camera ofera detalii clare si captivant imagini de inalta definitie. Impreuna cu cardul microSD Kingston de 64 GB inclus, aveti la dispozitie suficient spatiu de stocare pentru a salva si accesa inregistrarile importante. Simplificati gestionarea datelor si asigurati o experienta de supraveghere fara griji cu acest pachet complet, perfect adaptat nevoilor magazinului online al carui proprietar sunteti.

Vreti sa supravegheati o zona unde nu aveti curent electric si nici retea WIFI?

Vreti sa fiti anuntat instantaneu cand in acea zona este o miscare?

Aceasta camera nu necesita cablu de conectare si nici existenta unei retele WIFI.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura