Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Go PT Ultra cu 4G - LTE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119599 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-GoPTUltra
Out Of stock
Descriere
Conectivitate avansata 4G LTE: Experimenteaza o supraveghere fara cusur, datorita tehnologiei 4G LTE integrate in Reolink GO PT Ultra. Fara dependenta de conexiuni Wi-Fi, aceasta camera de securitate ofera o libertate totala, permitandu-ti sa monitorizezi orice loc, indiferent de infrastructura retelei.

Pan & Tilt pentru unghiuri perfecte: Cu functia pan & tilt, Reolink GO PT Ultra aduce o dimensiune noua experientei de supraveghere. Pozitioneaza camera la distanta si ajusteaza unghiul cu usurinta, acoperind intregul camp vizual. Indiferent de unghiul in care se desfasoara actiunea, nu vei rata nimic cu acest dispozitiv versatil.

Rezolutie Ultrainalta pentru detalii precise: Beneficiaza de o claritate exceptionala cu rezolutia ultrainalta a Reolink GO PT Ultra. Fiecare detaliu este capturat cu acuratete, asigurand o calitate a imaginii care permite identificarea precisa a obiectelor si persoanelor, contribuind astfel la securitatea optima a proprietatii tale.

Stocare locala pentru control total: Cu capacitatea de inregistrare locala, acest pachet iti ofera controlul complet asupra datelor tale. Micro SDcard-ul Kingston de 64 GB asigura suficient spatiu pentru stocarea inregistrarilor si a momentelor importante, oferindu-ti linistea ca informatiile tale sunt in siguranta si accesibile oricand ai nevoie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura