Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere cu Card MicroSD 64 GB, Reolink

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36599 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-RLC-520A
Out Of stock
Descriere
Calitate Superioara a Imaginii in Orice Moment al Zilei

Reolink RLC-520A se evidentiaza prin capacitatea sa de a furniza imagini de inalta calitate si detaliate, indiferent de conditiile de lumina. Cu rezolutia sa impresionanta si tehnologia avansata de imagine, aceasta camera de supraveghere garanteaza o vizualizare clara si detaliata, indiferent de momentul zilei sau de conditiile de lumina.

Conectivitate Wireless Avansata pentru Instalare Simpla

Experimenteaza libertatea si flexibilitatea oferite de conectivitatea wireless avansata a Reolink RLC-520A. Cu eliminarea nevoii de cabluri inestetice, aceasta camera permite instalarea simpla si rapida in orice loc dorit, oferindu-ti controlul total asupra procesului de instalare.

Functie de Detectare a Miscarii pentru Notificari Prompte

Asigura-te ca esti mereu la curent cu ceea ce se intampla in jurul casei tale, datorita functiei de detectare a miscarii a Reolink RLC-520A. Camera reactioneaza rapid la orice activitate suspecta, trimitandu-ti notificari instantanee si inregistrand automat, astfel incat sa poti raspunde prompt la orice eveniment.

Inregistrare Continua pentru Supraveghere Fara Intreruperi

Cu capacitatea sa de inregistrare continua, Reolink RLC-520A asigura o supraveghere fara intreruperi a proprietatii tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura