Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink E1 Zoom V2 cu WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41999 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
E1Zoom-V2
Out Of stock
Descriere
Revolutionara camera Reolink E1 Zoom V2 - Descopera puterea unor imagini si inregistrari imbunatatite!

Bine ai venit in viitorul securitatii si supravegherii la domiciliu cu Reolink E1 Zoom V2! Aceasta camera de ultima generatie nu este doar un dispozitiv de securitate, este linistea ta interioara, un gardian vigilent si un martor al fiecarui moment pretios din viata ta. Cu functii fara egal si performante exceptionale, Reolink E1 Zoom V2 este o componenta indispensabila pentru casa ta inteligenta.

Claritate cristalina:

Salveaza fiecare detaliu in rezolutie uimitoare Super HD 5MP, oferind imagini mai clare si mai vibrante ca niciodata. Lentila optica avansata si senzorul puternic dau viata lumii tale, asigurandu-se ca nimic nu scapa neobservat in casa sau afacerea ta.

Panoramare si inclinare fluida:

Bucura-te de control complet asupra unghiului de vizualizare cu rotirea orizontala de 355 si verticala de 50 a E1 Zoom V2. Panoramarea si inclinarea camerei prin intermediul aplicatiei Reolink acopera fiecare colt al spatiului tau, fara puncte orbe. Fii mereu la curent cu jocul copiilor tai, pofta de joaca a animalelor de companie sau chiar cu ce fac cei dragi in varsta - toate acestea din palma mainii tale.

Auto Tracking

Aceasta camera PTZ (Pan/Tilt Zoom) va permite sa va vizualizati zona din orice unghi si sa puteti urmari automat persoana/masina in miscare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura