Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie totala robotica avansata, TPI GT-600, urmarire prisma

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Topcon
Cod produs
GT-600
Out Of stock
Descriere
De necontestat Rapida , precisa si versatila !!!

Construita cu cele mai bune tehnologii, statia totala robotica cu ultrasunete din seria GT, a producatorului japonez Topcon, permite masuratori precise si productive chiar si pentru aplicatii de topografie si constructii foarte provocatoare si solicitante. Masurati sau trasati mai multe puncte cu precizie si in mai putin timp, imbunatatind in acelasi timp calitatea si consistenta lucrarilor. Procesele digitale, usor de utilizat, cu rezultate precise si repetabile, inseamna mai putine reluari ale lucrarilor si un control mai bun al calitatii executiei acestora.

Construita pentru mobilitatea la locul de munca, GT este un instrument profesional care face totul pentru masuratori, trasare si control avansat al utilajelor.

Instrumentul perfect pentru pozitionarea precisa, pentru operarea de o singura persoana, cu motoare ultra sonice avansate, foarte usor de utilizat cu software specializat MAGNET sau Pocket3D, ce permite o integrare perfecta in fluxurile de lucru BIM.

Seria GT de statii robotice, este disponibila sub modelele GT-1200 si GT-600 cu mai multe niveluri de precizie, beneficiind de garantie de 3 ani pentru instrument si 5 ani pentru motor, cu o rezistenta sporita la factorii de mediu, apa si praf IP65.

Urmarire prisma UltraTrac lucrati cu o statie totala care urmareste perfect prisma in cele mai dificile conditii.

Motoare  motoare rapide si precise pentru controlul inteligent al miscarilor statiei totale.

LongLink Bluetooth Long Range  fiabilitate mai buna si comunicare la distanta mai lunga intre instrument si controler.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura