Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus 3 PRO cu panou solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75998 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
Argus3ProCuPanouSolar
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere autonoma cu detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer (pentru aceasta fiind nevoie de o conexiune wireless la Internet). Este dotata cu panou solar si baterie reincarcabila astfel ca, in conditii normale de montare si utilizare, nu necesita alimentare sau reincarcarea bateriilor.

Vedere Nocturna Color (Color Night Vision)

Vedeti totul in detalii cu adevarat 4MP Super HD. Cu reflectorul LED si senzorul Starlight CMOS, Reolink Argus 3 Pro ofera videoclipuri color dupa apusul soarelui. Puteti vedea detalii mai valoroase pentru a identifica oameni, vehicule si mai multe obiecte in permanenta.

Nu necesita vreun cablu de conectare.

Camera de supraveghere este prevazuta cu baterie reincarcabila si conexiune WIFI. Astfel, ea nu are nevoie nici de alimentare si nici de conectarea prin cablu la retea, putand fi montata independent.

Camera dispune de un slot Micro SD card, astfel ca utilizarea ei nu necesita alte accesorii, cum ar fi echipamente de stocare de tip DVR/NVR.

Bateria se reincarca prin alimentarea la o sursa de energie cu ajutorul cablului Micro USB inclus in pachet.

Aceasta camera vine cu o baterie reincarcabila cu litiu de 6000 mAh. In mod normal, bateria tine 1-4 saptamani, in functie de setari, utilizare sau temperatura.

Detector de miscare inteligent

Te ajuta sa nu pierzi niciodata ceea ce conteaza.

Camera video detecteaza pericolul potential si te avertizeaza trimitandu-ti email in timp real precum si, simultan, notificari pe telefonul mobil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura