Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus PT Ultra 4K 8MP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

87099 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-ArgusPT-Ultra
Out Of stock
Descriere
Reolink Argus PT Ultra - Supraveghere inteligenta si protectie 360 de grade pentru linistea ta

Camera de supraveghere cu rezolutie 4K / 8MP / Ultra HD, cu baterie, wireless 5/2.4GHz Dual-Band, detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, vizibilitate aproape 360, accesibila de pe telefon, tableta si computer.

Un sistem de supraveghere care utilizeaza cele mai noi tehnologii

Experimenteaza nivelul superior al securitatii domestice cu pachetul nostru exclusiv, ce include camera de supraveghere Reolink Argus PT Ultra si un card micro SD Kingston de 64GB! Aceasta combinatie ofera solutii avansate pentru monitorizarea eficienta si sigura a spatiului tau.

Descopera pachetul definitiv pentru securitatea locuintei tale, cu Reolink Argus PT Ultra si micro SD card Kingston de 64GB! Acest pachet iti ofera o solutie completa pentru supravegherea eficienta si sigura a spatiului tau.

Reolink Argus PT Ultra reprezinta varful tehnologiei in materie de camere de supraveghere, cu o rezolutie impresionanta de 4K/8MP, conectivitate WiFi, si o baterie reincarcabila pentru o functionare fara griji. Cu functii avansate de detectare a persoanelor si vehiculelor, aceasta camera asigura o monitorizare precisa si alerte rapide in caz de evenimente neasteptate.

Pachetul include si un micro SD card Kingston de 64GB, oferind suficient spatiu pentru stocarea inregistrarilor de inalta calitate. Brandul Kingston este sinonim cu performanta si fiabilitatea, asigurandu-ti ca datele tale sunt in siguranta si accesibile oricand ai nevoie de ele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura