Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus PT Ultra cu panou solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

103998 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
ArgusPT-Ultra-cupanou
Out Of stock
Descriere
Reolink Argus PT Ultra - Supraveghere inteligenta si protectie 360 de grade pentru linistea ta

Camera de supraveghere cu rezolutie 4K / 8MP / Ultra HD, cu baterie, wireless 5/2.4GHz Dual-Band, detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, vizibilitate aproape 360, accesibila de pe telefon, tableta si computer.

Un sistem de supraveghere care utilizeaza cele mai noi tehnologii

Descopera o noua dimensiune a securitatii cu Reolink Argus PT Ultra! Acesta este un sistem de supraveghere wireless revolutionar, proiectat pentru a-ti oferi o experienta de monitorizare placuta si accesibila. Indiferent daca vrei sa protejezi casa ta, biroul sau orice alt spatiu valoros, Argus PT Ultra este partenerul perfect pentru a-ti asigura linistea si securitatea.

Cu un design elegant si compact, Argus PT Ultra se integreaza perfect in orice mediu. Pozitionarea este usoara si flexibila datorita sistemului sau de inclinare/orientare si a motorului pan/tilt, care permite o vizualizare la 355 de grade orizontal si 140 de grade vertical. Astfel, vei avea control total asupra monitorizarii, putand sa verifici fiecare unghi si colt al spatiului monitorizat.

Calitatea imaginii este impresionanta. Reolink Argus PT Ultra dispune de o rezolutie Ultra HD de 8MP, oferind imagini clare si detaliate, pentru a nu pierde niciun detaliu important. Tehnologia avansata a camerei iti asigura o imagine clara, chiar si in conditii de iluminare slaba sau pe timp de noapte, datorita functiei sale de vedere nocturna pe distante de pana la 10 metri.

Cu conectivitate wireless si compatibilitate cu smartphone-urile si tabletele tale, Argus PT Ultra iti permite sa accesezi imaginile si sa controlezi monitorizarea de oriunde si oricand, prin intermediul aplicatiei mobile intuitive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura