Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus PT Ultra cu panou solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

107098 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-ArgusPT-Ultra-cupanou
Out Of stock
Descriere
Reolink Argus PT Ultra este o camera de supraveghere inovatoare, potrivita pentru a asigura securitatea eficienta a locuintei tale. Cu posibilitatea de panoramare si inclinare de 355 de grade si, respectiv, 140 de grade, aceasta camera wireless ofera un camp de vizualizare extins, asigurand monitorizarea completa a zonei inconjuratoare. Un aspect notabil este integrarea panoului solar, furnizand o solutie durabila si convenabila pentru alimentarea camerei fara a fi nevoie de baterii sau cabluri.

Accesoriul pentru aceasta camera este microSD-ul Kingston de 64 GB, asigurand o stocare fiabila si suficienta pentru inregistrarile de inalta calitate. Rezolutia Full HD si tehnologia avansata de detectare a miscarii completeaza experienta, oferind imagini clare si alerte rapide in caz de evenimente. In rezumat, Reolink Argus PT Ultra reprezinta o alegere inteleapta pentru cei care cauta o solutie de supraveghere robusta, cu caracteristici superioare si o functionalitate usor de gestionat

Reolink Argus PT Ultra - Supraveghere inteligenta si protectie 360 de grade pentru linistea ta

Camera de supraveghere cu rezolutie 4K / 8MP / Ultra HD, cu baterie, wireless 5/2.4GHz Dual-Band, detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, vizibilitate aproape 360, accesibila de pe telefon, tableta si computer.

Un sistem de supraveghere care utilizeaza cele mai noi tehnologii

Descopera o noua dimensiune a securitatii cu Reolink Argus PT Ultra! Acesta este un sistem de supraveghere wireless revolutionar, proiectat pentru a-ti oferi o experienta de monitorizare placuta si accesibila. Indiferent daca vrei sa protejezi casa ta, biroul sau orice alt spatiu valoros, Argus PT Ultra este partenerul perfect pentru a-ti asigura linistea si securitatea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura