Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Arenti P2Q1, WIFI, rezolutie 4MP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125 lei Lei
Brand
Arenti
Cod produs
P2Q
Out Of stock
Descriere
Camera Arenti P2Q Indoor impresioneaza prin functionalitatea sa de rotatie pe 360, urmarire inteligenta automata si selectie personalizabila a zonelor. Rezolutia sa UHD 4MP 2.5K ofera o imagine clara, iar conectivitatea Wi-Fi dual-band garanteaza monitorizare fara intreruperi si transmitere eficienta a datelor.

Functia de rotatie pe 360

Camerele Arenti P2Q pentru interior sunt echipate cu o functie de rotatie pe 360. Astfel, puteti scana intreaga incapere fara unghiuri moarte. Indiferent daca urmariti animalul de companie sau doriti sa supravegheati fiecare colt al casei, cu Arenti P2Q este usor de realizat.

Camerele cu senzor de miscare: Urmarire automata precisa

Experimentati puterea supravegherii inteligente cu functia de urmarire automata a camerei Arenti P2Q. Prin aceasta functie, camera poate urmari fiecare miscare detectata, astfel incat sa nu pierdeti nimic important. Fie ca este vorba despre copilul dumneavoastra care mananca in secret biscuiti sau despre animalul de companie care face nazbatii, veti fi la curent cu fiecare moment.

Conexiune Fiabila cu Wi-Fi Dual Band

Cel mai bun sistem de supraveghere Wi-Fi pentru interior ramane intotdeauna conectat. Camera Arenti P2Q suporta atat conexiuni Wi-Fi de 2,4 GHz, cat si de 5 GHz, asigurand astfel un funcionare fara intreruperi si o conexiune stabila, indiferent de tipul routerului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura