Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Arenti Power1, WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

264 lei Lei
Brand
Arenti
Cod produs
POWER1
Out Of stock
Descriere
Bine ati venit in era supravegherii inteligente!

Prezentam cu mandrie Camera IP de exterior Arenti Power1, un partener de incredere care va va proteja locuinta sau afacerea in cel mai sofisticat si modern mod posibil.

Siguranta vietii dumneavoastra prinde contur in rezolutie 2K, oferind detalii uimitoare si culori vii, pentru o experienta vizuala la nivelul realitatii. Indiferent daca sunteti acasa, in vacanta sau la birou, acest dispozitiv inteligent va ofera acces instant la tot ce se intampla in jurul locatiei protejate.

Cu conectivitatea WiFi, performanta si stabilitatea sunt la cote maxime. Monitorizarea in timp real devine acum mai fluida ca niciodata, iar accesul la inregistrarile salvate pe cloud este la indemana dvs., intr-un mod rapid si securizat.

Indiferent de conditiile meteo, camera IP de exterior Arenti Power1 se va descurca admirabil. Carcasa rezistenta la apa si la praf conform standardului IP65 - asigura functionarea impecabila in orice conditii atmosferice, ceea ce inseamna ca indiferent de ploaie, ninsoare sau caldura, puteti avea incredere ca proprietatea dumneavoastra este protejata in permanenta.

Functionarea inteligenta a acestei camere de exterior va va uimi! Datorita tehnologiei avansate de detectie a miscarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura