Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere cu panou solar, baterie reincarcabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340 lei Lei
Brand
Arenti
Cod produs
GO2T-SP2
Out Of stock
Descriere
Descoperiti libertatea de a monitoriza zona dvs. exterioara fara griji legate de alimentare cu camera wireless Arenti Go2T si SP2. Echipata cu o baterie puternica si un panou solar integrat, aceasta camera ofera o supraveghere eficienta si ecologica. Cu rezolutie UHD 2K si vedere nocturna colorata completa.

Instalarea unei camere de exterior cu panou solar poate contribui la conservarea resurselor naturale si la reducerea impactului asupra mediului.

Functia de rotatie si inclinare la 360
O caracteristica principala a camerei Arenti GO2T este modul sau de rotatie si inclinare la 360. Astfel, puteti examina in detaliu totul in jurul casei dvs. din orice unghi posibil si va puteti asigura ca nimic nu ramane neobservat.

Detectare de persoane/animale/vehicule/colete

Capturati cele mai mici detalii cu rezolutia UHD 2K de 3MP
Camera Arenti GO2T este echipata cu o rezolutie de 2K 3MP, care ii permite sa captureze chiar si cele mai mici detalii in calitate cristalina. Acest nivel inalt de precizie va asigura ca nu va scapa nimic si va ofera o supraveghere cuprinzatoare.

Tehnologie de vedere pe timp de noapte exceptionala
Tehnologia noastra avansata de vedere pe timp de noapte permite camerei Arenti GO2T sa ofere o calitate excelenta a imaginii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura