Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Laser rotativ Nivel System NL500R Digital, fascicul rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

402155 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
NL500R-DIGITAL
Out Of stock
Descriere
Nivel System NL500R Digital

Nivela laser rotativa cu fascicul laser rosu (plan orizontal), este rapid si usor de utilizat

Dezvoltati-va proiectele de constructie cu NL500R, un instrument de nivelare profesionala care ofera precizie si confort de neegalat.

Nivelare usoara si rapida, lucru cu un plan orizontal

Nivelare automata - afisaj numeric al inaltimii cu senzor RD700 Digital

Precizie mare de masurare - 1,0mm / 10m

Raport excelent intre pret si calitate

Utilizare sigura timp de ani de zile, fiabilitate, design dovedit (IP54)

Acest instrument de top se mandreste cu un compensator automat de mare precizie, asigurand masuratori perfecte de fiecare data. Nu mai pierdeti timp cu ajustari manuale plictisitoare - NL500R are grija de asta pentru dvs., simplificandu-va fluxul de lucru si garantand rezultate fiabile.

Construit cu gandul la utilizator, NL500R acorda prioritate atat functionalitatii, cat si usurintei de utilizare. Designul sau intuitiv dispune de un afisaj clar, permitandu-va sa vizualizati fara efort citirile in orice conditii de iluminare. Instrumentul este superior altora si datorita duratei de viata a bateriei, eliminand nevoia de incarcare frecventa si mentinandu-va productiv pe tot parcursul zilei de lucru.

Investiti in calitate, investiti in NL500R. Acest instrument de nivelare exceptional este partenerul perfect pentru orice profesionist din domeniul constructiilor care cauta precizie si eficienta superioare. Datorita calitatii robuste a constructiei sale si a functionarii fiabile, NL500R promite sa fie un bun valoros in trusa dumneavoastra de scule pentru multi ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura