Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nivela laser in cruce Nivel System CL3G, 3D, multifunctional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169682 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
CL3G
Out Of stock
Descriere
Nivel System CL3G este un laser in cruce 3D multifunctional.

Nivel System CL3G este o solutie de top pentru profesionistii din constructii care au nevoie de precizie maxima, fiabilitate si flexibilitate. Indiferent de complexitatea proiectului, CL3G este proiectat sa ofere performante si rezultate de incredere.

Nivel System CL3G este un laser in cruce 3D multifunctional. Liniile de referinta perfect nivelate (orizontale si verticale, fiecare in intervalul de 360), sunt proiectate pe suprafete de catre capetele laser, sustinand o varietate de lucrari de constructie si finisare. Proiectia simultana a celor doua planuri permite determinarea unghiurilor drepte. Aceasta optiune este deosebit de utila in special pentru aplicatii de constructie si placare cu faianta In timp ce compensatorul este blocat unitatea poate fi, de asemenea, inclinata, astfel incat sa se lucreze in planuri inclinate. Filetul incorporat de 1/4" permite fixarea stabila a echipamentului pe un trepied, adaptor sau raft laser. Protectiile din cauciuc de la colturile corpului aparatului previn abraziunea, atenueaza socurile sau impactul si asigura o mai buna aderenta.

Precizie Exceptionala

Nivel System CL3G este echipat cu un fascicul laser verde extrem de vizibil si precis, ideal pentru masuratori milimetrice. Precizia de 2,0 mm la 10 m il face indispensabil pentru lucrari de finisaj si constructie generala, asigurand linii de referinta perfect nivelate pe orice suprafata.

Durabilitate si Rezistenta
Proiectat pentru a rezista in conditii de santier dificile, CL3G are o carcasa robusta ranforsata cu metal si este protejat impotriva prafului si stropilor de apa, conform clasificarii IP54.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura