Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nivela laser in cruce Nivel System CL4D-R, 4D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

233872 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
CL4D-R
Out Of stock
Descriere
Nivel System CL4D-R este un laser in cruce 4D multifunctional.

Nivel System CL4D-R laserul in cruce 4D multifunctional cu fascicul laser rosu clar vizibil (635 nm). Cele patru capete laser proiecteaza pe suprafete linii de referinta perfect nivelate (orizontale si verticale), fiecare in intervalul de 360.

Spre deosebire de laserele conventionale, linia orizontala inferioara este disponibila la o inaltime de numai 20 mm deasupra nivelului pardoselii, ceea ce reprezinta un mare ajutor in lucrarile de constructie si finisare (de exemplu, placarea cu gresie).

Compensatorul electronic ofera o precizie foarte mare (1 mm/10 m), indispensabila pentru aplicatiile care trebuie sa indeplineasca cele mai inalte cerinte de precizie.

Compensatorul electronic asigura o autonivelare rapida si este mult mai eficient in amortizarea vibratiilor solului decat un compensator magnetic, fara efect de oscilatie a fasciculului. Dupa blocarea compensatorului, unitatea poate fi si inclinata, lucrand astfel in planuri inclinate. Filetul incorporat de 1/4" permite fixarea stabila a echipamentului pe un trepied, adaptor sau raft laser. Unitatea este foarte bine protejata impotriva prafului si a apei sub gradul IP54. Capetele laserului sunt protejate de scuturile metalice, in timp ce ferestrele de sticla au filtre anti-reflexie fasciculul laser nu se reflecta pe sticla si nu se formeaza straluciri laser. Protectiile din cauciuc de la colturile corpului dispozitivului impiedica abraziunea si ofera o aderenta mai sigura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura