Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus 3: wifi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55999 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
Argus3
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere wireless cu Vedere Nocturna Color (Color Night Vision), detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer. Este dotata cu baterii reincarcabile.

Vedere Nocturna Color (Color Night Vision)

Vedeti totul in detalii cu adevarat Full HD 1080p. Cu reflectorul LED si senzorul Starlight CMOS, Reolink Argus 3 ofera videoclipuri color dupa apusul soarelui. Puteti vedea detalii mai valoroase pentru a identifica oameni, vehicule si mai multe obiecte in permanenta.

Nu necesita vreun cablu de conectare.

Camera de supraveghere este prevazuta cu baterie reincarcabila si conexiune WIFI. Astfel, ea nu are nevoie nici de alimentare si nici de conectarea prin cablu la retea, putand fi montata independent.

Camera dispune de un slot Micro SD card, astfel ca utilizarea ei nu necesita alte accesorii, cum ar fi echipamente de stocare de tip DVR/NVR.

Bateria se reincarca prin alimentarea la o sursa de energie cu ajutorul cablului Micro USB inclus in pachet.

Aceasta camera vine cu o baterie reincarcabila cu litiu de 5200 mAh. In mod normal, bateria tine 1-4 saptamani, in functie de setari, utilizare sau temperatura.

Detector de miscare inteligent

Te ajuta sa nu pierzi niciodata ceea ce conteaza.

Camera video detecteaza pericolul potential si te avertizeaza trimitandu-ti email in timp real precum si, simultan, notificari pe telefonul mobil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura