Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus 2E-V2, WIFI, cu baterie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32499 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-Argus2E-V2
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere wireless cu detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer. Este dotata cu baterii reincarcabile.

Rezolutie Super HD de 3 MP
Cu Reolink Argus 2E-V2, beneficiezi de o claritate extraordinara a imaginii, datorita rezolutiei Super HD de 3 MP. Aceasta caracteristica asigura detalii remarcabile in inregistrari si imagini, oferind o supraveghere de incredere si precisa a spatiului monitorizat.

Conectivitate Wireless Avansata

Camera vine echipata cu tehnologie wireless avansata, eliminand necesitatea cablurilor si facilitand instalarea in diverse locatii. Aceasta caracteristica ofera flexibilitate in amplasarea camerei, permitand monitorizarea eficienta a oricarui colt al casei tale fara a compromite performanta.
Detectare de Miscare Inteligenta

Detectare de Miscare Inteligenta

Reolink Argus 2E-V2 integreaza un sistem avansat de detectare a miscarii, alertandu-te imediat asupra oricarei activitati suspecte. Aceasta functionalitate esentiala maximizeaza eficienta supravegherii, oferindu-ti controlul si posibilitatea de a raspunde prompt la evenimente neasteptate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura