Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus 2E-V2 cu Panou Solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52498 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-Argus2E-V2cuPanouSolar
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere wireless cu detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer. Este dotata cu baterii reincarcabile.

Reolink Argus 2E-V2

Tehnologie Super HD pentru Supravegherea Avansata Experimenteaza nivelul superior de securitate oferit de camera de supraveghere Reolink Argus 2E-V2, ce dispune de o rezolutie Super HD de 3 MP. Aceasta tehnologie asigura imagini clare si detaliate, permitand o monitorizare precisa a spatiului tau. Indiferent daca este zi sau noapte, Reolink Argus 2E-V2 ofera performante remarcabile pentru a-ti asigura siguranta constanta.

Panou Solar Inclus

Alimentare Ecologica si Continua In cadrul acestui pachet inovator, beneficiul suprem al panoului solar inclus ofera o sursa de alimentare ecologica si continua pentru camera Reolink Argus 2E-V2. Eliminand dependenta de baterii sau cabluri, acest panou solar permite camerei sa functioneze in mod autonom, oferindu-ti un sistem de supraveghere inovator si durabil.

Card Micro SD Kingston de 64 GB

Stocare Fiabila si Extinsa Pentru a completa solutia ta de securitate, pachetul include un card micro SD Kingston de 64 GB, asigurandu-ti stocarea eficienta a datelor. Fie ca doresti sa salvezi inregistrarile importante sau sa accesezi rapid istoricul de supraveghere, acest card iti ofera spatiu generos si fiabilitate.

Detectie Avansata de Miscare si Comunicare Bidirectionala

Functionalitatea avansata de detectare a miscarii a camerei Reolink Argus 2E-V2 te alerteaza in timp real asupra oricarei activitati suspecte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura