Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

camera de supraveghere video cu panou solar Arenti GO1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37495 lei Lei
Brand
Arenti
Cod produs
CV-GO1cuPanouSolar
Out Of stock
Descriere
Arenti GO1 cu Panou Solar - O camera de supraveghere video autonoma cu functii avansate pentru o experienta completa de securitate. Echipata cu un detector de miscare si capacitate de inregistrare si stocare pe card Micro SD, aceasta camera ofera accesibilitate de pe orice dispozitiv - telefon, tableta si computer (prin conexiune wireless la internet).

Cu o instalare 100% fara fire, oferind o rezolutie Full HD 1080 si o lentila cu un unghi larg de 125, camera asigura vizualizare clara si cuprinzatoare. Tehnologia de detectare a miscarii, bazata pe algoritmi de Inteligenta Artificiala, asigura identificarea precisa a miscarii umane.

Comunicarea audio bidirectionala si compatibilitatea cu Asistentul vocal Alexa (Amazon) si Asistentul Google adauga un nivel suplimentar de interactivitate si control.

Cu panoul solar si bateria reincarcabila, camera devine complet autonoma, eliminand necesitatea alimentarii sau reincarcarii bateriilor in conditii normale de montare si utilizare. Standardul de protectie IP65 confera rezistenta la intemperii si functionare remarcabila in toate anotimpurile.

Bateria reincarcabila asigura o durata de functionare in regim stand-by de 3-6 luni, fiind eficienta in regim de activare de 5-10 ori pe zi. Cu suport pentru card SD de pana la 128 GB si serviciul de stocare in cloud Arenti, aveti optiuni ample pentru gestionarea datelor.

Pe langa toate acestea, camera ofera videoclipuri lungi de 30 de secunde la detectarea miscarii si beneficiaza de un serviciu de cloud oferit de producator pentru o securitate suplimentara.

Detectie a miscarii umane utilizand algoritmi de Inteligenta Artificiala (AI).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura