Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teodolit electronic Nivel System DT-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

467794 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
DT-2
Out Of stock
Descriere
Nivel System DT-2

Teodolit electronic de precizie pentru orice tip de santier de constructii

Precizie si Fiabilitate Inalte

Teodolitul Nivel System DT-2 se remarca prin masuratori extrem de precise si fiabile, esentiale pentru lucrarile de constructii critice. Compensatorul uniaxial integrat garanteaza ca masuratorile sunt stabile si neinfluentate de vibratii sau socuri, facilitand lucrul chiar si in preajma utilajelor grele.

Teodolitul electronic Nivel System DT-2 este un echipament de masurare cu precizie de 2 secunde, cu care se pot determina rapid si usor directia, unghiuri sau declivitati. Este unul din cele mai importante echipamente de masurare folosite pe santier, care se caracterizeaza printr-o constructie robusta, intalnita des la acest tip de echipamente. Acest model are printre altele, afisare pe ambele fete ceea ce mareste confortul in exploatare, iar compensatorul uniaxial va permite sa lucrati usor in zone unde terenul nu este stabil, fara a fi nevoie sa monitorizati constant calarea echipamentului pe punctul de lucru. Teodolitul DT-2 este rezistent la conditii dure de lucru (IPX6), fiind capabil sa lucreze chiar si in conditii de ploaie torentiala. Bateria de mare capacitate va permite sa masurati o perioada mare de timp.

Design Robust pentru Conditii Dificile

Construit pentru a rezista in cele mai exigente conditii, DT-2 este complet rezistent la apa si praf (IPX6), permitand utilizarea in conditii meteorologice nefavorabile. Acest teodolit este conceput sa functioneze optim de la -25C pana la 50C, ceea ce il face ideal pentru orice santier de constructii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura