Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Telemetru laser Nivel SystemHDM-120BC cu fascicul laser rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12435 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
HDM-120BC
Out Of stock
Descriere
Nivel System HDM-120BC

Telemetru laser de precizie, masurare pe distanta mare, cu laser rosu si camera

Seria de telemetre laser Nivel System sunt instrumente de ultima generatie echipate cu cel mai recent procesor, care asigura masuratori rapide, precise si avansate. Instrumentul este controlat cu ajutorul unui display usor de utilizat, cu un afisaj mare si color, pe care se pot vedea rezultatele masuratorilor si calculele rezultate. Rezultatele sunt salvate in memoria dispozitivului si transferate la un computer (prin USB) sau la un dispozitiv mobil (prin Bluetooth). Instrumentul devine o statie de masurare portabila care furnizeaza nu numai informatii despre lungimea unei anumite sectiuni, ci si o multime de alte date complexe necesare pe santierele de constructii si in birourile de proiectare. Telemetrele laser sunt usor de transportat si de purtat. Sunt usoare, comode si usor de utilizat in timpul lucrului pe teren, iar bateriile lor eficiente asigura o functionare confortabila si economica a instrumentului.

Principalele avantaje ale telemetrului HDM-120BC

masuratori rapide, precise si fiabile procesorul de inalta performanta si de mare viteza asigura o precizie ridicata si o gama larga de functionalitati

capacitati mari de masurare, cu posibilitatea de a salva si transfera datele pe un computer software-ul telemetrelor cu laser poate masura distante si efectua numeroase calcule pe baza acestora (de ex. adunare, scadere, suprafata, volum), care pot fi salvate in memoria dispozitivului si transmise la un calculator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura