Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Telemetru laser Nivel System HDM-50G cu masurare pe distanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79957 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
HDM-50G
Out Of stock
Descriere
Nivel System HDM-50G

Telemetru laser de precizie, cu masurare pe distanta variabila, cu laser verde foarte vizibil

V-ati dorit vreodata sa aveti un instrument de masurare de calitate profesionala care sa incapa in buzunar? Telemetrul cu laser Nivel System HDM-50G este exact asta. Acest dispozitiv la indemana se mandreste cu un fascicul laser verde puternic pentru o tintire clara, impreuna cu o precizie impresionanta pentru masuratori de pana la 50 de metri. Imaginati-va ca abordati proiectele de imbunatatire a locuintei, sarcinile de constructie sau chiar estimarea costurilor cu o precizie perfecta - totul prin simpla apasare a unui buton.

Totusi, HDM-50G nu se refera doar la distanta. Este un instrument cu multiple talente care poate calcula suprafete si volume in cateva secunde, economisind timp si efort. In plus, cu ajutorul functiilor de masurare indirecta, puteti calcula chiar si inaltimi sau distante in jurul obstacolelor. Aveti nevoie sa tineti evidenta masuratorilor dumneavoastra? HDM-50G stocheaza pana la 100 de citiri in memoria sa si le puteti transfera pe computer sau pe un dispozitiv mobil prin Bluetooth sau USB pentru a le pastra in siguranta sau pentru analize ulterioare.

Cu o interfata usor de utilizat, un afisaj color mare pentru o citire usoara si un design durabil, clasificat IP54, care poate rezista la praf si stropiri, HDM-50G este construit pentru a fi partenerul dvs. de incredere la fata locului. Fie ca sunteti un antreprenor profesionist, un pasionat de bricolaj sau pur si simplu cineva care are nevoie de o mana de ajutor in sarcinile de masurare, HDM-50G ofera confort, versatilitate si precizie de neegalat intr-un pachet compact si portabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura