Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teodolit electronic Nivel System DT-2L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

518126 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
DT-2L
Out Of stock
Descriere
Nivel System DT-2L

Teodolit electronic de precizie pentru orice tip de santier de constructii,

- Varianta echipata cu pointer laser

Precizie si Fiabilitate Inalte

Teodolitul electronic Nivel System DT-2L reprezinta o solutie de masurare avansata, proiectata pentru a asigura acuratete si eficienta maxima in conditii de lucru exigente. Fiabilitatea, robustetea si usurinta in utilizare il fac alegerea ideala pentru orice profesionist din domeniul constructiilor care cauta un instrument de top.

Teodolitul electronic Nivel System DT-2L este un echipament de masurare cu precizie de 2 secunde, cu care se pot determina rapid si usor directia, unghiuri sau declivitati. Este echipat cu pointer laser. Este unul din cele mai importante echipamente de masurare folosite pe santier, care se caracterizeaza printr-o constructie robusta, intalnita des la acest tip de echipamente. Acest model are printre altele, afisare pe ambele fete ceea ce mareste confortul in exploatare, iar compensatorul uniaxial va permite sa lucrati usor in zone unde terenul nu este stabil, fara a fi nevoie sa monitorizati constant calarea echipamentului pe punctul de lucru. Teodolitul DT-2L este rezistent la conditii dure de lucru (IPX6), fiind capabil sa lucreze chiar si in conditii de ploaie torentiala. Bateria de mare capacitate va permite sa masurati o perioada mare de timp.

Precizie Superiora

Teodolitul Nivel System DT-2L este dotat cu tehnologie avansata pentru masuratori de inalta precizie. Acest model include un compensator uniaxial ce asigura acuratetea masuratorilor chiar si in conditii de vibratii sau socuri, ideal pentru utilizare langa echipamente grele pe santiere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura