Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nivela electronica Nivel System EL-32

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340565 lei Lei
Brand
Nivel System
Cod produs
Pachet-EL-32
Out Of stock
Descriere
Nivel SystemEL-32

Codificator de inalta calitate, masuratori rapide si precise

Nivela electronica EL-32 este un instrument cu caracteristici superioare, care permite masuratori automate si clasice rapide si precise, chiar si in cele mai dificile conditii de santier. Citirea din campul de masurare se efectueaza automat. Masurarea este foarte simpla, adica ar trebui sa vizati stadia, sa setati focalizarea si sa apasati butonul declansator. Instrumentul citeste automat stadia si indica diferenta de inaltime si distanta dispozitivului fata de stadie.

Rezultatele masuratorilor sunt afisate pe un ecran LCD mare, usor de citit, cu iluminare din spate. Echipamentul va permite sa inregistrati masuratori si sa le exportati pe un computer pentru prelucrarea ulterioara a datelor.

Perfectioneaza-ti masuratorile pe santier cu pachetul complet Nivel System EL-32, Trepiedul SJJ1 si Stadia TS-5. Nivela electronica EL-32 este proiectata pentru a oferi precizie si rapiditate in masuratori, chiar si in cele mai dure conditii de lucru. Ecranul LCD mare si clar afiseaza datele de masurare in timp real, iar functiile automate asigura o utilizare usoara si eficienta.

Trepiedul SJJ1 este construit din materiale de inalta calitate, oferind stabilitate maxima si durabilitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura