Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus 3 Pro cu panou solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79098 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
SD-Argus3ProCuPanouSolar
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere autonoma cu detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, accesibila de pe telefon, tableta si computer (pentru aceasta fiind nevoie de o conexiune wireless la Internet). Este dotata cu panou solar si baterie reincarcabila astfel ca, in conditii normale de montare si utilizare, nu necesita alimentare sau reincarcarea bateriilor.

Descopera o experienta de supraveghere de ultima generatie cu pachetul ce include camera de securitate Reolink Argus 3 PRO, echipata cu panou solar inclus, si un card microSD Kingston de 64 GB.

Caracteristica de varf a acestei camere este tehnologia avansata de detectare a persoanelor si vehiculelor, furnizand alerte precise si eliminand alarmele false, oferindu-ti astfel o securitate exceptionala.

Cu rezolutie Super HD 2K (4MP) si Color Night Vision

Argus 3 PRO asigura imagini clare si detaliate, inclusiv in conditii de lumina scazuta. Panoul solar inclus in pachet nu doar alimenteaza eco-friendly camera, ci si reduce factura electrica, asigurand functionarea continua si eficienta energetic. Instalarea usoara si flexibilitatea conexiunii Wi-Fi la 5GHz sau 2.4GHz reprezinta o alta caracteristica cheie, oferind semnale puternice si stabile pentru o performanta de top.

Certificata IP65 Weatherproof,

Argus 3 PRO cu panou solar este gata pentru a face fata atat conditiilor meteo variate, cat si utilizarii in interior sau exterior. Functionalitati precum Two-Way Audio pentru comunicare in timp real si Smart Alerts pentru notificari instantanee la detectarea persoanelor, masinilor sau miscarilor aduc un plus de interactivitate si eficienta la acest sistem de securitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura