Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Mynb - Your Life But Better

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera de supraveghere Reolink Argus PT 2K (4MP) WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83999 lei Lei
Brand
Reolink
Cod produs
ArgusPT-2K
Out Of stock
Descriere
Camera de supraveghere wireless cu baterie, detector de miscare, inregistrare si stocare pe Micro SD card, vizibilitate aproape 360, accesibila de pe telefon, tableta si computer

Nu necesita vreun cablu de conectare.

Camera de supraveghere este prevazuta cu baterie reincarcabila si conexiune WIFI. Astfel, ea nu are nevoie nici de alimentare si nici de conectarea prin cablu la retea, putand fi montata independent.

Camera dispune de un slot Micro SD card, astfel ca utilizarea ei nu necesita alte accesorii, cum ar fi echipamente de stocare de tip DVR/NVR.

Bateria se reincarca prin alimentarea la o sursa de energie cu ajutorul cablului Micro USB inclus in pachet.

Durata de utilizare, cu bateria incarcata la maxim, depinde de numarul de evenimente identificate (inregistrari realizate si durata acestora). Producatorul estimeaza ca, la 10 inregistrari / zi, fiecare inregistrare de 1 minut, bateria va tine aproximativ 2 luni. Daca nu este detectata nicio miscare, bateria tine aproximativ 5 luni.

Detector de miscare inteligent

Te ajuta sa nu pierzi niciodata ceea ce conteaza.

Camera video detecteaza pericolul potential si te avertizeaza trimitandu-ti email in timp real precum si, simultan, notificari pe telefonul mobil.

Salveaza imaginile captate pe cardul Micro SD din camera video (cardul trebuie achizitionat separat) sau in cloud la producator (serviciul se achizitioneaza separat, daca se doreste utilizarea lui).

Ofera posibilitatea de a emite un semnal de alarma la detectarea unei miscari, astfel incat sa sperie intrusul. Mesajul de alarma poate fi personalizat cu o voce inregistrata.

Utilizatorul poate sa ajusteze senzitivitatea senzorului de miscare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura